Semesterbilder

här kommer lite bilder från öland i helgen :)


entren på ölands djurpark.

åkte ankan :)


johan och seline ligger och solar..



där var lite bilder iaf!

återkommer en annan dag, nu ska jag fortsätta sola :)


...

vart har jag tagit vägen? HAR SEMESTER! :) återkommer en annan dag!
BYYEE!

favorit i repris :D

GULLUNGE!



skriver mera ikväll, CIAO! :)


18:e Juni


haha! är hon inte söt? johan gick ner för att tvätta då hann seline somna i sin lekstol! :)

precis satt arslet i soffan, dagen har gått i ett idag..
jobbet mellan 8-18, efter jobbet åkte jag till coop och handlade det sista inför morgondagen och såklart blev det en sväng förbi systemet, måste ju ladda upp inför semestern ;)
har bakat tårta och bullar nu på kvällen, helt slut nu.. ska mysa med darling i soffan en stund sen är det kudden!
1 arbetsdag kvar SEN SEMESTER! WEOO!

godnatt.

15:e Juni

jag har ju sagt att jag ska blogga mera så nu får jag hålla vad jag lovar :)

precis tagit en promenix med chili, skönt att få lite luft efter nästan en 12 tim dag på jobbet! det var helt galet idag! fy fasen vad vi sålde! tror dom flesta har fått skattepengarna nu! ;)

eftersom jag bara har sovit ca 4 timmar idag ska jag nu tänka på andra versen ;) en lång dag imorgon också..

3 dagar kvar, sen SEMESTER! WEEOOOO!


godnatt allihoppa!


13:e Juni


bilden är exakt tagen för 9 mån sen! bara 3 dagar gammal! MIN SNUTT!

satt och kollade på gamla bilder.. jag har sagt det förr, det har gått så fort!
nu för tiden händer det något varje dag! idag ställde hon sig själv upp, SÅÅÅ DUKTIG! och hon gjorde inte det en gång, hon gjorde det flera gånger <3

idag har vi gått runt lite på vilsta marknaden, tråkigt att det småregnade hela tiden bara.. men vad fan, man kan ju inte sitta inne hela dagarna pga av att det är skitväder! bara gå ut och se glad ut :)


jahanähe, nu är det soffdags! :) CIAO!

8:e Juni


seline och jag lekte när jag kom hem från jobbet :) hon reser sig nästan upp själv nu, det går undan :)

så mysigt att komma hem efter en lång dag och mysa med snuttan.. från att vara hemma varje dag till att nästan aldrig träffa henne känns såklart jobbigt ibland.. men försöker hitta på något varje gång jag är ledig.. så tråkigt att det alltis är skitväder när man är ledig..
någon som vill följa med till parken zoo nästa vecka om det är fint väder?

en superbra helg föresten! var nere på strömsholmen i lördags med johans föräldrar och drack några pils i öltältet sen träffade jag upp angelica för att titta på tiger lou, dom var så bra! stod längst fram och sjöng med såklart! ;)


seline sover, chili sover och johan har match.. ska lägga mig i soffan med min mörka choklad nu ;)
project runway finalen kl 22, måste ses!




5:e Juni

har visst inte bloggat på hela veckan.. jobbat en hel del! men varit ledig nu, torsdag och fredag och vad är det för väder vi har? så jäkla typiskt.. man går bara hemma och pysslar, det behövs ju det också iofs men vill pyssla i trädgården.. gräsmattan, den behövs klippas IGEN! det var ju en vecka sen vi gjorde det.. jaja. så är det att ha hus, haha!

inte så värst mkt kul som har hänt.. men just det! köket är snart klart! det blir så jäkla snyggt! luckorna åkte på igår och bänkskivan och ikväll kommer den nya diskhon på! nu ska vi bara leta golv..


jag blir lite sur när jag tänker efter.. innan man fick barn då hade man hur många vänner som helst! men vart har alla tagit vägen?! kan man inte komma och hälsa på bara för att man har flyttat? hrm..




myste med lillsnuttan imorse, såå söt!

nu ska vi åka och handla lite och köpa blandare på krauta! :)

byyyeee!


1:a Juni

aah! precis legat i bubblet med ansiktsmask och hårinpackning! NICE! ungarna sover, seline och chili alltså och johan är på match..  så skönt att få pyssla om sig själv lite! hinner nästan aldrig det när man jobbar så mkt :(
jaha, då är det 1.a Juni.. sommaren är här! eller ja, det känns som den har varit här ett tag.. så himla skönt! tänkte gå upp lite tidigare imorgon och sätta mig i solen i jag åker till jobbet.. blir ju inte direkt jättebrun när man är INNE hela dagarna!

idag ringde dom från dagiset, seline kom in på det dagis som vi ville! jätte roligt! vi ska dit nästa vecka och hälsa på! känns skumt att våran lilla snutt snart ska börja på dagis, stora tjejen! drygt 3 mån tills hon fyller 1 år! HERREGUD!
snart dags att planera andra barnet, haha!

snart börjar project runaway igen.. måste se! börjar närma sig slutet nu!


RSS 2.0