29:e April

har inte tid med bloggandet idag, måste plugga körkort men tänkte lägga upp en bild på nya barnvagnen :)


nu kan seline titta på allt och alla :)



min baby. me love.


seline har precis somnat så nu ska jag krypa ner i sängen och plugga innan sovdags.. jobbdag imorgon igen.
tjingeling!


HEJA GUIF!

jag och darlingen ska åka och titta på GUIF matchen om en stund.. börjar iofs 19 men vi måste ha en bra plats! :)
vi var där en timme tidigare förra gången men var redan fullt med folk då..
ska åka iväg med seline till farmor & farfar, dom är så snälla :) då får övningsköra en gång till idag, det är så kul!

idag åkte vi ner en sväng på stan, skulle köpa inflyttnigspresent till niina men kom hem med lite nya kläder till seline och en ny vagn! VÄRSTA FIN! jag är så himla nöjd.. infall som vi alltid har :)
gick runt och letade en till present till min kära bror som fyller 16 år på fredag men hittade inte den.. johan får åka och leta i veckan :D

veronica och elliot har varit här idag och fikat, det var supertrevligt! det får göras om snart igen!

nähepp, måste byta om till röda kläder nu, måste ju supporta GUIF! dom måste vinna dag, annars är dom ute :/


27:e April

inte en lugn stund idag heller :(  morgonen började kl 7 för att mata selinegumman, som tur var somnade hon direkt efter och sov till 10. då jag gick upp igen, då får johan ta båda gångerna imorgon. SKÖNT, DÅ FÅR JAG SOVA! :)
sen åkte vi ut och övningskörde, åkte förbi jobbet för att shoppa lite och sen vidare till ICA MAXI för att storhandla.
åkte förb ulla & lasse på en kaffe och sen hem för att storstäda och det är vi precis klara med! herregud, är det någon som blir förvånad om jag dör av stress eller magsår eller kanske hjärtinfarkt?




det var gårdagens som tydligen inte sparades :)

.underbar.


här väntar seline otåligt på mammas mumsiga hemmalagade gröt! NAM NAM!

idag kikade jag runt lite i munnen på seline.. och jag upptäckte att hon har fått sin första tand! MIN LILLA TJEJ BÖRJAR BLI STOR! :) <3

ja.. så har man jobbat idag också. smått jobbigt men gick ganska fort.. nu är jag ledig i 2 dagar! SKÖNT!


nu ska jag och johan mysa ner oss i soffan för att se van veeteren..

26:e April

shit vad länge sen jag bloggade.. jag har VERKLIGEN inte haft tid, upptagen kvinna! ;) nä, men det har verkligen varit massa varje dag känns det som..

i torsdags så var jag på körskolan, SISTA KÖRLEKTION VAR DET! :D efter det åkte jag hem, gick in till grannen och drack ett glas vin sen kom patrik & camilla! vi grillade korv och drack lite pils! myspys var det.

i fredagskväll kom merete och krister och hälsade på.. det blev åter igen grillning. JAG ÄLSKAR ATT GRILLA! skulle kunna göra det varje dag.. det gamla vanliga blev det, sexprat, skitgubbe och öl! HAHA!

jag hade bestämt mig att jag skulle ta det lungt igår men när jag kom utanför dörren på jobbet så kände jag för att hitta på något.. UNDERBART VÄDER!
vi lyckades få hund/barnvakt och kunde åka på fest men på olika håll! :D
SHIT! hade skitkul igår.. många lakritsshots blev det, puuh.. mår lite smått illa idag faktiskt.. måste hinka i mig några liter cola innan jag börjar jobba, börjar om 1,5 timme.. JA JUST DET! detta har jag gjort plus att jag har jobbat! hur hinner man med allt? DET KOMMER BLI EN SUPERLUGN VECKA! mysa med familjen endast..

nu ska seline hämtas.. BYYYYYE!

22:a April


puh.. en trött sara sitter i soffan just nu! en lååång dag på jobbet idag, tanken var ju att vi skulle försöka sluta runt 13-14 men ICKE! det förstod man ju nästan.. jag gick 18.15, jag hade ju iofs kunnat vara kvar men angelica sa att dom ändå hade gått 19.15. skönt att vara ledig imorgon iaf, hoppas det blir fint väder! någon som vet?


igår var jag och angelica på grappa och drack lite drinkar! :) vi var ju TVUGNA, hon hade ju köpt lägenhet! GRATTIS IGEN GUMMAN!

ska mysa med seline innan hon somnar..
TJING!

20:e April

hej hopp!
första dagen på jobbet avklarat efterså  8 mån!!! herregud vad segt det var att gå upp 6 imorse men jag kom upp iaf! :)
det var faktiskt jätte kul idag! alla var på så bra humör fast det var lite småstressigt, alla var så "inne" i det dom gjorde..
så en bra start var det!

imorgon hoppas jag att det är skitväder :) JO DET GÖR JAG FAKTISKT! har tänkt mig att sitta på körskolan och plugga och så ska jag köra också! snaaaaaart är det uppkörning/skrivning, väääääldigt snart! har inte sagt datum till någon, eller jo till johan :) snart kommer jag åka runt i min söta bil förhoppnigsvis :)



seline och jag myste efter jobbet!


jahopp, nä nu har seline i princip somnat så nu blir det slappa i soffan..

byebye!


19:e April


idag har seline lekt med sin kompis mattias! så söta!


jahopp, kom precis hem från pia. har varit där helda dagen, det var trevligt. seline och mattias är så söta tillsammans!
ish! känner mig inte så pepp att börja jobba efter 8 mån imorgon! kommer väll ha världens ångest ikväll. jaja, bit ihop sara!

nä, tänkte mysa med seline nu och överaska johan med en tonfisk/pasta sallad tills han kommer hem! :)

18:e April

seline var glad att träffa gudmor idag!



varför är det aldrig något bra på tv på helgerna? bara en massa skit.. när man var liten var det ju hur mkt kul som helst, bara för det kommer jag inte på något, haha! jo, sikta mot stjärnorna var ju askul :)



seline, jag, karin & sandra har idag varit på waynes och ätit en mumsig nachotallrik och gått runt lite på stan.. det var trevligt!

ish, 2 dagar kvar tills man börjar jobba. kommer väll känna mig som sju svåra år när jag kliver upp kl 6 på måndag morgon.. jaja, det är ju det livet går ut på, att jobba för att överleva.. det suger ju iofs.


ska försöka söva lillpluttan nu och mysa med mig själv i soffan. saknar johan!




"sol i sinne, brun inne" :D





ingen huvudvärk efter gårdagens bravader! NICE!
en mycket trevlig kväll igår hos bästa vännen Karin som slutade på lotus :D


nu kommer seline snart.. vi ska ut och leka i lekparken och äta glass!
CIAO!

16:e April

puhu.. är helt slut!
kan det v ara för att man gick upp kl 7 imorse, var och lekte på öppna förskolan, druckit typ 13 koppar kaffe hos Angelica, solat och gått runt på stan, varit ute och sprungit i 60 min.. är det konstigt att man bara vill lägga sig i soffan och DÖ! kanske inte riktigt dö men typ mysa med johan i soffan och få massage kanske :D nepp, för johan ska färga håret på mig nu sen ska jag duscha sen blir det sängen för mig.. kanske glo på en film i sängen..

längtar tills imorgon! karin, gumman! vi kommer ha det så roligt!



en lite mindre glad seline på öppna förskolan, haha!


15:e April

härligt med sommar! eller ja, vår.. men det känns som sommar :)
familjen har varit ute hela dagen på tomten och fixat och städat.. seline och chili har mest tiitat på iofs :D
och så har jag sprungit ca 4 km ikväll också, fan vad jag är duktig! pepp pepp pepp! bara 364 dagar kvar, haha! varför sa jag inte typ 3 dagar i veckan för? jaja..
ska hoppa in i duschen nu och försöka sova tidigt idag, upp med tuppen imorgon!


mina sötnosar!


Ut i det fina vädret!

åh, det blir nog att sitta i trädgården idag och jäsa.. ser väldigt skönt ut!
ska bara äta upp den "goda" havregrynsgröten.. fan. jag lovade johan igår att jag ska jogga/springa minst 2km per dag i 1 år! orkar man det? JO JAG SKA KLARA DET! någon som vill följa med idag? :)

14:e April

paus i desperate housewifes så nu får jag skynda mig! får inte missa! dubbla avsnitt idag också! iiih! :D
johan tog seline imorse så jag fick sova ut, skönt! det var bra för idag känner jag mig ganska bra, har bara hostat några gånger idag.. verkar som dom flesta är sjuka just nu. vill ju inte sjukanmäla mig det första jag gör på måndag..

övningskört ltie idag också, det gick bra som vanligt! BORDE klara uppkörningen alltså! hoppas hoppas hoppas! håll tummarna för mig!
har gått runt på stan idag också, skulle köpa lite kläder till seline men väntar nog lite till tills dom söta sommarkläderna kommer in. ska buda lite på tradera ikväll också..
men det blev ett par byxor och ett halternecklinne till mig iaf :) man blir så glad av att shoppa! längtar till skattepengarna kommer, då ska det shoppas! :)

nä nu måste jag glo på desperate..


seline och jag myser i det fina vädret!


SÖTNOS

idag har seline krypit för första gången! :) <3

          

            


Borta bra men hemma bäst!

snart hemma! eller ja, ska till kholm först för att droppa av merete och krister. så vi är väll hemma om några timmar iaf.. åkt i 11 timmar nu.. det tar en stund :)

haft en kanonbra "semester" i norge! vad har vi egentligen gjort förutom att dricka PILS PILS och PILS? haha! får nog ta en vit helg nästa helg iaf :D
johan har varit duktig och hade en heldag igår på snowboard, lilla jag fick nöja med mig en tur på längsskidor häromdagen.. för den som är duktig skulle åka den turen på 15 min men jag åkte på kanske 2 tim, haha! nä fy fan vad dålig jag var ;D kan ju inte vara duktig på allt ;)



inte bara jag som ramlade ;)


man kan ju tro att jag är värsta skidåkaren, men ICKE! haha!


här är vi på logdans! fulla och glada! :)


"jag kan ju för fan inte några disney filmer" haha!


9:e April





så hær kul har vi :)

ska ut och åka skidor nu men ska førsøka uppdatera mig ikvæll :D

BYYYYYYEE!

Norge! Här kommer vi! :)

yes! nu är jag och darling på väg till Norge! IIIHH!
precis stannat och ätit ett mål på Max, det behövdes verkligen.. kom på runt 5 att jag inte hade ätit något idag, man kan ju inte tänka på allt, haha!
vi har lämnat av seline och chili, fasen vad jag kommer sakna dom. kommer förmodligen komma några tårar imorgon.. men jag måste tänka: jag och johan behöver komma bort i några dagar för att koppla av.. det behöver bog alla nyblivna föräldrar för att ta nya tag i vardagen..
nu ska jag luta mig bakåt och bara koppla av.. ska förmodligen köra snart. stackars älskligen kan ju inte köra hela vägen..

hare bra alla! ska försöka komma utan brutna ben ;)

MAMMA OCH PAPPA ÄLSKAR DIG!




föresten! ulla och lasse, ni är guld värda som ställer upp att vara hund/barn vakt! PUSSPUSS

6:e April

nä fy fan. mår skit idag! inte så konstigt kanske när seline har legat och hostat på mig 2 nätter irad.. blir det någon resa nu? fan fan fan. seline mår inte heller så värst bra, ögon och näsa rinner i ett. tycker så synd om henne! finns ju inget man kan köpa på apoteket förutom näsdroppar men man vill ju ha något på hostan! hoppas hon frisknar till snart iaf, annars så vill jag inte åka iväg..
ska snart gå och lägga mig, ska moffa chips först och tycka synd om mig själv! :D måste iofs se spårlöst som börjar 21, gråta en skvätt :)


5:e April

fan. känner mig krasslig idag, vill inte bli sjuk! det är ju typiskt när man ska åka på semster. jaja, får knapra alvedon och moffa halstabletter i några dagar helt enkelt :D

just nu är jag hemma hos mamma i katrineholm, vi ska tydligen glo på en film nu som börjar på canal+ first.
skriver mer imorgon.. vill se filmen, den verkar bra :)

måste ju såklart lägga in en bild på seline, STANDARD! haha!


3:e April


min nya jacka som jag inhandlade idag på HM! :) den är mörkare men pga blixten är den ljusare på bilden :D

dagen började med att jag klev upp halv 7 imorse.. FY FAN VAD TRÖTT JAG VAR! har haft utbildning halva dagen idag på körskolan, det var faktiskt intressant..
sen satte sig karin och jag på ute serveringen på stan och fikade, det var mysigt.. härligt med vårväder! man blir så glad!

hittade jätte fina skor idag på Monki.. funderar på att köpa dom! :) Angelica och jag har kommit in något skostim, haha! vi ska ner på stan på tis och shoppa lite, men ska först och främst köpa lite nya kläder till Seline..

ska gå min dagliga " tända-ljus-runda" sen blir det nog att öppna en till öl :)

ha en underbar helg!

2:a April

Idag är jag glad! :) Herregud vad glad jag är! Vet ni varför? JAG KLARADE LILLA UPPKÖRNINGEN GALANT!
var HUR nervös som helst imorse.. min körskolelärare frågade om jag andades, haha!
satt och pluggade en stund efter, sen ringde Angelica och frågade om jag ville hänka på till Västerås, och jag tackar ju då inte nej till att cruisa i det fina vädret :) Angelica köpte en värsta schysst cykel på biltema sen var vi ju också TVUNGNA att köpa skor också :)

mina nya favvisar! :)


köpte även ett par gråa tygskor, perfekt att ha på jobbet och rosa tärningar till MIN BIL! IIIIIH! :)


när man kom hem så var det bara att vända igen, vi skulle åka och handla lite.. vi får ju finbesök på lördag :) vi måste ju grilla såklart! hoppas vädret håller i sig bara..
när vi kom hem så slängde jag i en tvätt och städade undan lite sen var det på med träningskläderna och ut och springa med hunden, vi sprang säkert 4 kilometer iaf. Chili var  mer slut än jag när vi kom hem, haha! SLÖHUND!

nä nu ska jag fasen bara lägga mig ner i soffan med en skål yoghurt och bara NJUUUTA!

gokväll allihoppa!


1:a April

gud, vilken härlig dag det har varit idag! någon som blivit lurad idag föresten? kanske inte någon som gör det nu för tiden :)
dagen började med att familjen larsson kom hit och fikade, Anton är såå söt! han fick en leksaksbowlingset, av oss. verkade som han blev glad! :)
när dom hade åkt så åkte vi ut och övningskörde, åkte och köpte en soda stream! en vinröd, superfin! nu kan johan dricka massor med cola utan att det blir så dyrt! den kommer passa in perfekt i köket när det är klart!
ska lägga mig och och titta på du är vad du äter och äta choklad. passande, eller hur? haha!



Anton har stoppat in leksakskloten under tröjan! är han inte underbar?

RSS 2.0